Voorbeeldkeukens

Voorbeeldkeukens – wil je inspiratie opdoen?

Voorbeeldkeukens zijn natuurlijk een prima mogelijkheid om inspiratie op te doen. Je ziet snel een opstelling die je aanspreekt en die kun je vervolgens aanpassen. Onze voorbeeldkeukens zijn volledig naar eigen smaak aan te passen, dus wil je kasten toevoegen of verwijderen, dan is dat mogelijk. Wil je de maten van onze voorbeeldkeukens aanpassen, ook dat kan natuurlijk. Klik op onderstaande afbeelding en je ziet op KeukenKastenFabriek.nl uitgewerkte voorbeelden en de prijzen die daar bij horen.

Schermafbeelding 2016-06-15 om 10.24.44

 

Voorbeelden greeploze keukens

Bekijk hier een aantal voorbeelden van greeploze keukens op KeukenKastenFabriek.nl. De link opent in een nieuw venster. Klik een voorbeeldkeuken aan en je ziet direct welke prijs er bij hoort. Daarna kun je letterlijk alles wijzigen zoals de maten van de kasten, de kleur, het aantal kasten et cetera. Ook kun je bijvoorbeeld de korpuskleur, dat is de kleur van de kast achter het deurtje, laten afwijken van de kleur van de keukendeurtjes. Hierdoor zijn mooie effecten mogelijk.

Vaste, scherpe prijzen

KeukenKastenFabriek werkt met prijsgroepen, dus vaste en scherpe prijzen. Een luxere afwerking betekent een hogere prijs. Het grote voordeel voor jou is dat je altijd weet wat een kast en afwerking kost. Volledige duidelijkheid dus en geen onderhandelingen nodig. En alle prijzen vind je gewoon op de site van KeukenKastenFabriek.nl.

Kwaliteitskeukens

Strenge controles op het gebied van kwaliteit, veiligheid, belastbaarheid, materiaalconsistentie en bedieningscomfort vormen de basis van onze keukens. Daardoor functioneert elk greeploos keukenkastje, keukendeurtje of keukenlade ook na jarenlang gebruik veilig en betrouwbaar. KeukenKastenFabriek staat voor de levering van de hoogste kwaliteit.

Toch behoefte aan advies?

Ook dat kan natuurlijk. Een keuken koop je immers niet zo vaak. Stuur gewoon een mailtje naar contact@keukenkastenfabriek.nl met daarin jouw uitgebreide vraag. Ook kun je natuurlijk bellen: 078 – 84 24 787. Wil je een afspraak maken om alles rustig te bespreken? Neem zo veel mogelijk informatie mee en dan gaan we samen aan de slag.