Zelf je keuken ontwerpen

Zelf je keuken ontwerpen?

Wil je liever zelf je keuken ontwerpen? KeukenKastenFabriek biedt je volledige flexibiliteit doordat jij jouw keuken kast voor kast kan samenstellen. Wil je een strak design of een landelijke uitstraling? Jij bepaalt.

Kies je eigen frontkleur en kies de door jou gewenste afwerking. Ook kun je de korpuskleur, dat is de kleur van de kast achter het frontje, zelf kiezen. KeukenKastenFabriek biedt je 24 mogelijke kleuren daarvoor. En natuurlijk vind je genoeg keuze voor de kraan, spoelbak, Quooker en andere apparatuur.

Vaste, scherpe prijzen

KeukenKastenFabriek werkt met vaste prijsgroepen. Een luxere afwerking betekent een hogere prijs. Het grote voordeel voor jou is dat je direct weet wat een kast en afwerking kost. Volledige transparantie dus en geen onderhandelingen nodig. En alle prijzen vind je gewoon op de site van KeukenKastenFabriek.nl.

Kies dus alles zelf zodat het binnen jouw eigen ontwerp past. Zelf je keuken ontwerpen, wordt op deze manier echt leuk en makkelijk. Klik op de afbeelding en je kunt direct aan de slag met het uitkiezen van de fronten, greeplijsten, kastkleuren en de kasten.

zelf je keuken ontwerpen - greeplozekeukenkasten.nl

En als je dan een ontwerp gemaakt hebt en het even wilt laten rusten? Geen probleem, sla het op en je krijgt een linkje gemaild waarmee je later verder kunt gaan. Als je daarna op de link klikt dan kom je weer terecht waar je vorige keer gebleven was.

Eerst inspiratie opdoen?

Wil je toch eerst eens inspiratie opdoen? Ook dat kan natuurlijk. Kijk hier eens voor voorbeelden van greeploze keukens en greeploze keukenkasten. Omdat wij met vaste, scherpe prijzen werken, zie je direct hoeveel een opstelling kost. Bovendien kun je zelf wijzigingen aanbrengen en zie je ook gelijk welke consequenties die voor de prijs hebben. Vele wijzigingen hebben trouwens geen consequentie voor de prijs.

Toch behoefte aan advies?

Ook dat kan natuurlijk. Stuur gewoon een mailtje naar contact@keukenkastenfabriek.nl met daarin jouw uitgebreide vraag of vragen of bel 078 – 84 24 787. Ook kun je een afspraak maken om alles rustig te bespreken. Neem zo veel mogelijk informatie mee en dan gaan we samen aan de slag.